اخبار روز دنیای پزشکی

در این وبلاگ اخبار و مسائل دنیای وسیع پزشکی قرار داده خواهد شد

اخبار روز دنیای پزشکی

در این وبلاگ اخبار و مسائل دنیای وسیع پزشکی قرار داده خواهد شد

شیرین کننده ملاس چیست؟

جمعه, ۱۶ آذر ۱۳۹۷، ۱۱:۲۲ ب.ظ

ملاس نوعی شیرین کننده‌ بوده که ادعا می‌شود بسیار سالم‌تر از شکر است. ملاس در حقیقت عصاره‌ای غلیظ، تیره و چسبناک بوده و یک محصول جانبی در روند تهیه شکر از چغندر قند یا نیشکر محسوب می‌شود. برخی افراد بر این عقیده‌اند که این شیرین کننده ممکن است مزایای سلامتی منحصر به فردی داشته باشد. ما در این مقاله قصد داریم در مورد شیرین کننده ملاس اطلاعاتی را در اختیار شما قرار داده و به مزایای آن بپردازیم.

ارائه اطلاعاتی در مورد شیرین کننده ملاس

ملاس یک نوع شیرین کننده است که به عنوان یک فرآورده فرآیند تولید شکر تهیه خواهد شد. در ابتدا چغندر قند یا نیشکر خرد شده و عصاره آن استخراج می‌شود. سپس عصاره جوشانده شده و به شکل کریستال‌های شکر در می‌آید که از مایع خارج می‌شود. به گزارش مجله پزشکی آسان طب ملاس شربت غلیظ و قهوه‌ای رنگی است که پس از استخراج شکر، باقی می‌ماند. این فرآیند چندین بار تکرار شده و هر بار نوع دیگری از ملاس تولید می‌شود.

معرفی انواع مختلف این شیرین کننده

انواع مختلفی از این شربت وجود دارد که در رنگ، غلظت، طعم و قند با یکدیگر تفاوت دارند.

√ ملاس روشن: این شربت از اولین جوش تهیه شده و در رنگ روشن‌ترین و در طعم شیرین‌ترین است. این نوع از شیرین کننده ملاس اغلب در پخت و پز استفاده می‌شود.

√ ملاس تیره: این شربت از جوش دوم تهیه شده و غلیظ‌تر، تیره‌تر و کم شیرین‌تر از انواع دیگر آن است. این نوع از شیرین کننده ملاس می‌تواند در پخت و پز استفاده شود اما رنگ و طعم متمایزی ایجاد خواهد کرد.

√ Blackstrap: این شربت پس از جوش سوم به وجود آمده و غلیظ‌ترین و تیره‌ترین نوع ملاس است که طعم تلخی هم دارد. ملاس Blackstrap شایع‌ترین شکل غلیظ شده آن بوده و حاوی بیشترین ویتامین‌ها و مواد معدنی می‌باشد. به همین دلیل است که دارای بیشترین مزایای سلامتی می‌باشد.

√ سولفوره و غیره سولفوره: شیرین کننده ملاس با برچسب سولفوره دارای دی اکسید گوگرد است. دی اکسید گوگرد به عنوان یک نگهدارنده عمل کرده و مانع از خراب شدن آن می‌شود. سولفوره‌ها نسبت به محصولات غیره سولفوره دارای شیرینی کمتری هستند.

√ انواع دیگر ملاس: ملاس می‌تواند از ذرت خوشه‌ای، انار، خرنوب و خرما نیز تهیه شود.

لینک کامل مقاله: آسان طب

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۷/۰۹/۱۶
mostafa nevisandeh

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی